Chiang Mai & Chiang Rai

Norra Thailand är ett resmål för dem som söker en annorlunda och mer äkta Thailand. Upptäck Chiang Mai, även känd som Scandinavian Rose och Chiang Rai på denna spännande resa. Se fram emot den gyllene triangeln, Doi Suthep templet, Chiang Dao, och många andra spännande attraktioner.

Bland höjdpunkterna finns:
– Scandinavia Rose, Chiang Mai
– Bergsstammar
– The Golden Triangle
– Kryssning på Kok River
– My Dream House
– Ett annorlunda Thailand

Våra Tjänster
Asia Evolution Tour och Thailand

Läs mer om vår service här 

Hotell i Chiang Mai
Vil du tilbringa natten i Chiang Mai?

Se Chiang Mai hotell här 

Priser  Chiang Mai & Chiang Rai , 4 Dagar


Pris per personVuxen / Barn
v. 2 människor17.800 THB
v. 4 människor10.900 THB
v. 6 människor8.900 THB

 

Dagsprogram

Dag 1 (lunch)

Dagen börjar med transport från Chiang Mai flygplats till ditt hotell, centralt beläget nära kvällsmarknaden.

En av höjdpunkterna är ett besök på Chiang Mais Doi Suthep Mountain som ligger strax utanför staden och dess omgivningar. Du kommer, efter lunch besöka toppen av berget och templet Wat Phra Doi Suthep, vilket är utan tvekan en av de viktigaste buddhistiska tempel i norra Thailand. Från templet kommer du att se en fantastisk utsikt över Chiang Mai. Wat Phra Doi Suthep grundades 1383, men byggdes först en väg där 1935 av Karenfolket.

Efter besöket vid Wat Phra Doi Suthep du får uppleva den vackra lilla vattenfallet, Huay Kaew. Detta vattenfall sträcker sig över tre olika steg och är 10 meter högt.

På återresan besöker vi Chinatown, där vi kommer att utforska grönsaker och blomstermarknaden innan du reser tillbaka till ditt hotell.

Resten av eftermiddagen och kvällen spenderas på egen hand.

 

Dag 2 (frukost / lunch / middag)

Dag 2 erbjuder en tidig start med frukost och en glimt av munkarnas morgonritualer och du kan donera mat till munkarna. Då kommer vi att lämna Chiang Mai och åka vidare till Tha Ton, där du kan njuta av nya underbara upplevelser. På vägen besöker vi en orkidé gård i Chiang Mai och Chiang Dao Cave.

I Tha Ton kommer vi att serveras en läcker lunch på en restaurang vid floden, och det kommer att finnas tid att njuta och beundra utsikten. Efter lunch går vi ombord på en longtail båt som seglar genom Kok floden.

Båtturen tar dig till en hill tribe by där du kommer att ha tid att utforska livet i byn och njuta av miljön.
Tidig eftermiddag anländer ni till My Dream Guesthouse, där du kommer att spendera natten. Innan middagen serveras, är dags att ta en promenad i den lokala Karen byn. Det finns många möjligheter att njuta av fantastiska naturvyer och spännande miljöer.

 

Dag 3 (frukost / lunch)

Efter en god natts sömn, är du redo att ge dig ut på ännu en dag av äventyr. Du seglar från My Dream Guesthouse i long-tail båt och anländer via floden till Chiang Rai, ungefär en timme senare. Här kommer vi att vänta på bussen som tar dig till Mae Sai, gränsstaden till Burma. I Mae Sai, har du tid att utforska livet i och kring gränsstaden.

Lunch serveras på vägen till den Gyllene Triangeln. Senare besöks opium museet och ni njuter av en kryssning på Mekongfloden.

På vägen tillbaka till Chiang Rai besöker vi Chiang Saen (Lanna rikets gamla huvudstad).

Du anländer till Chiang Rai sen eftermiddag/kväll och kvällen spenderas på egenhand.

 

Dag 4 (frukost)

Efter frukost besöker Civit Ban Mai, ett barnhem i Chiang Rai, som grundades av ett svenskt par i 1989. Efteråt besöker en av de vackraste & intressanta Temple i Thailand; det vackra gyllene vita tempelet (Wat Arun).

När du har upplevt templet erbjuds transfer till flygplatsen i Chiang Rai.

 

Viktigt info


Single tilläg + 2.500 THB
Utflykten börjar från och slutar i Chiang Mai

 

Pris inkluderar


TransportEngelsktalande lokal guide
Måltider enligt programUtflykter enligt program
Overnatning i dubbelrum