• kohchangøhop3

Koh Chang Öhopp – 15 dagar / 12 nätter – med Flyg

Vi erbjuder Öhopp till öarna Ko Chang, Ko Mak och Koh Kood. Hitta lugn och ro på några av Thailands vackraste öar. Koh Chang ligger i Gulf of Thailand och här är väderförhållanden som bäst i Thailand från oktober till april.

Vi erbjuder svensk guide service på Koh Chang. Ni kommer alltså ha möjligheten att träffa våran guide dagen efter ni har anlänt till Koh Chang för ett välkomstmöte. Han hjälper er även under hela eran resa ifall ni har funderingar eller problem.

Vi erbjuder 12-nätters öhopp som avgår från Köpenhamns flygplats. Vid ankomsten till Bangkoks flygplats dag 2 kommer ni att välkomnas av vår representant och ni åker sedan vidare till Koh Chang och eran öhopp kan börja.

Vi erbjuder denna öhop i samarbete med våran danska mångårige samarbetspartner Asien Travel. Asien Travel är en dansk resebyrå.

Kontakta oss för erbjudande eller frågor. Vi har tillgång till de bästa kampanjpriserna från flygbolagen. Därför kan vi sätta ihop just eran resa till ett mycket bra pris

Läs mer om Ko Chang Öhopp nedan

Våra Tjänster
Asia Evolution Tour och Thailand

Läs mer om vår service här 

Hotell på Koh Chang
Vill du tilbringa din semester på Koh Chang?

Se Koh Chang hotell här 

Priser –  15 dagar / 12 nätter – från Köpenhamn


FlygPris från / per personAtt resa i tiden
THAI Airways
10.000 DKKJanuari- Mars
Emirates12.000 DKKJanuari- Mars
Norwegian10.000 DKKJanuari- Mars

Dagsprogram


DagDestination
1Avresa Köpenhamn
2 - 5Ko Chang
5 - 8 Ko Mak
8 - 11Ko Kood
11 - 14Ko Chang
15Ankomst Köpenhamn

Bo på dessa hotell


StandardDeluxe
Coconut Beach ResortParadise Resort
Lazy Days Ko MakMakathanee Resort Ko Mak
Natural Beach Resort Ko KoodKo Kood Beach Resort

 

Vad ingår i priset


I priset ingårPriset inkluderar inte
Luft resa Köpenhamn- Bangkok - KöpenhamnAvbokning och Reseförsäkring
Privat transport T / R Koh Chang Enkeltillägg
Transport mellan IslandsDricks till lokala guider och chaufförer
Boende i dubbelrum och Frukost dagligenEventuella extra evenemang
Bidragen till Rejsegarantifonden i DanmarkAllt som inte nämns i " I priset ingår "

Detaljerad Beskrivning


På Koh Chang får man välja mellan att bo på Coconut Beach Resort (standard rum) eller Koh Chang Paradise Resort (deluxe rum). Båda hotellen är strandhotell och havet är bara ett stenkast bort. Koh Chang erbjuder många aktiviteter och utflykter så som vandring i den tropiska regnskogen, elefant ridning och bad med elefanter och naturligtvis härliga snorkel resor med motorbåt. Det finns också gott om möjligheter att ta sig runt ön på olika sätt så att ni verkligen upplever höjdpunkterna. Koh Chang är Thailands näst största ö. Dessutom finst det många vackra vattenfall på Koh Chang där du kan ta ett uppfriskande dopp. Om du gillar tempel och små fiskebyar så erbjuder Koh Chang även detta.

Din vistelse på Koh Chang är från dag 2 till dag 5.

Asia Evolution Tours har en egen skandinavisk representant på Koh Chang som hjälper er med allt som kan tänkas. Dagen efter ni har anlänt besöker han er på erat hotell för eventuella frågor eller funderingar beträffande utflykter, problem etc. . Vi har även ett stort utflyktsprogram som ni kan få skickat till er i förväg om ni vill. Dag 5 åker ni vidare med båt till en av Sydthailands finaste pärlor, nämligen ön Koh Mak. Resan är ca 1 timme. Koh Mak är känd för sin sakta och avslappnade takt. Det finns inte många turister här och det finns gott om möjligheter för ren avkoppling på de vackra stränderna. Koh Mak erbjuder dock flera spännande aktiviteter för den som blir rastlös. Exempelvis kan ni åka på båtturer till några av de bästa snorkling ställen och flera orörda stränder. På Koh Mak bor ni antigen på Lazy Day Resort (standard rum) eller Makathanee Resort (deluxe rum). Båda alternativen är läckra strandhotell med bra standard.

Du är på Koh Mak från dag 5 till 8.  Dag 8-11 åker ni vidare till vackra Koh Kood.

Dag 8

Åker ni vidare med båt ca 45 minuter från Koh Mak till Koh Kood som är en härlig orörd ö i Koh Chang National Marine Park. Se fram emot fina stränder och möjlighet att verkligen slappna av och ladda batterierna på denna öhopp Koh Chang. På Koh Kood bor ni antigen på The Natural Beach Resort (standard rum) eller Koh Kood Beach Resort (deluxe rum). Efter vistelsen på Koh Kood åker ni tillbaka till Koh Chang.

Dag 11

Ni åker tillbaka till Koh Chang från Koh Kood med motorbåt och blir upphämtade i Bang Bao på Koh Changs södra spets. Här åker ni sedan vidare till erat hotell. På Koh Chang bor en på antigen på Coconut Beach Resort (standard rum) eller Koh Chang Paradise Resort (deluxe rum).

Dag 14

Dags för avresa. Ni blir upphämtade på hotellet åker med en av våra privata transfer till Bangkoks flygplats.

Viktigt info


Vid bokning betald semester pris netto 20 dagar .
För denna resa inte krävs visum till Thailand i vistelsen är kortare än 30 dagar . Krävs giltigt pass .
Vid avbokning där ingen karaktär, en sjukdom , kommer följande avbokningsregler och avgifter tas ut en administrationsavgift på 200 DKK per person . De delar av resan kan ersättas kommer att återbetalas .
Resan bokas genom Asien Travel Danmark. Du faktureras från Asien Travel Danmark

Se Asien Travel Denmark hemsida här

Se våra filmer her