Okända Koh Chang

Upplev Koh Changs östra sida – det okända Koh Chang!

Vill du uppleva en mer okänd del av Thailands näst största ö Koh Chang är den här turen definitivt för dig. Vi tar dig till östra sidan av ön och visar dig en sida av Koh Chang där det inte är lika många turister.

Se fram emot att få se öns största andehus som också är ett kinesiskt tempel. Här får du en grundlig introduktion till historien om de första kinesiska invandrarna på Koh Chang. Det är ett riktigt spännande tempel som ger uttryck för Buddhismen som vi känner den från Kina.

På denna dag seglar vi sedan i mangroveskogen och kommer därmed väldigt nära det natursköna Koh Chang. Det här kryddar vi med härliga utsiktspunkter.

Lunchen avnjuter vi på en av Koh Changs bästa restauranger som ligger vackert beläget vid havet. Restaurangen har fiskdammar där det är möjligt att se de många fiskarna som simmar omkring där i. Vi försöker också att besöka en skola och får därmed möjlighet att lära oss mer om hur skoldagen ser ut i Thailand. På slutet av dagen kommer vi att besöka en liten lokal fruktodling där det också finns ett vattenfall.

Höjdpunkter inkluderar:
– Kinesiskt Tempel
– Andehus
– Båttur i Mangroveskog
– Naturupplevelser
– Koh Changs kanske bästa restaurang
– Möjlighet till skolbesök
– Utsiktspunkter
– Östsidan av Koh Chang

Våra Tjänster
Asia Evolution Tour och Thailand

Läs mer om vår service här 

Hotell på Koh Chang
Vil du tilbringa din semester på Koh Chang?

Se Koh Chang hotell här 

Priser


Pris Vuxen1.600 THB
Pris Barn800 THB

 

Dagsprogram

Upplev den okända och spännande östsidan av Koh Chang. Mycket få turister på Koh Chang upplever denna fascinerande sida av ön. Du har möjlighet att uppleva flera höjdpunkter på denna dagsresa och därmed få ett riktigt bra intryck av Thailands näst största ö.

Vi besöker det heligaste andehuset på Koh Chang med influenser av den kinesiska buddhismen. Dessutom kommer vi också att besöka det lilla vattenfallet Klong Nonsi. Här går vi genom fruktträdgårdar och du får uppleva den lokala thailändska kulturen på Koh Chang.

Vi fortsätter ner längs den östra kusten och besöker de vackra mangroveskogarna i Salak Kok där vi åker på en båttur genom mangroven. Du kan välja mellan thailändska traditionella båtar eller kajaker.

Efter vår tur i mangroveskogen åker vi vidare och visar dig en av öns vackraste utsiktspunkter. Lunch avnjuter vi på en thailändsk fiskrestaurang där det också finns möjlighet att se på platsens fiskodling.

Från januari till april är det inte så mycket vatten i Klong Nonsi vattenfall som under resterande delar av året.

 

Viktigt info


Turen är måndag och torsdag
Barn upp till 11 år

 

Pris inkluderar


TransportEngelsktalande lokal guide
BåtturLunch med dricksvatten