Similan Öarna med Speedbåt

Similan Islands National Park är känd för vita korallsandstränder, kristallklart vatten, varma tropiska nätter och svala vindar som kommer från Andamansjön. Här finns några av de vackraste landskapen i Thailand.

Similan Island består av en grupp på 9 öar och ligger utanför kusten i Phang Nga, cirka 100 kilometer nordväst om Phuket. Similan öarna är världsberömda för sin spektakulära naturliga skönhet både över och under ytan. Skyddad som en nationell marin park (parken är stängd från maj till oktober och tre av öarna är stängda för besökare året om) är Similian rankad bland de tio bästa dykplatserna i världen. Öarna är hänvisade till som siffrorna 1 till 9 men har också sina egna thailändska namn.

Similan Islands med speedboat är en fantastisk heldagsutflykt som du aldrig kommer att glömma. Du kommer att förstå att du är i paradiset när du befinner dig i det fantastiska, klarblå vattnet som omger Similan Islands. 9 öar finns att utforska runtomkring det här paradiset och du kommer att se den enorma mängden marint liv som finns både under och över ytan. Gläd dig åt färgglada tropiska fiskar, havssköldpaddor och naturligtvis vita sandstränder och tropiskt blått vatten, allt i ett finns på Similian.

Våra Tjänster
Asia Evolution Tour och Thailand

Läs mer om vår service här 

Hotell på Phuket
Vil du tilbringa din semester på Phuket?

Se Phuket hotell här 

Priser


Från Khao LakFrån Phuket
Pris Vuxen2.500 THB2.700 THB
Pris Barn2.000 THB2.200 THB

 

Dagsprogram

Ett besök på Similian Islands är rekommenderat av dykare från hela världen. Använd först en minut eller så på att lyssna noga till din guide över saker man får och INTE får göra här på Similian Islands. Det är en nationalpark och för att upprätthålla och bevara skönheten är det nödvändigt att du följer vissa regler. Inte bara på grund av detta, men också för din egen säkerhet.

Börja med bad, strand och snorkling runt Similan öarna. Här finner du ett överflöd av marint liv och koraller och det är värt att lära sig skillnaden mellan hårda och mjuka koraller.

 

Program:

8:00 – 08:30: Ankomst till Love Andaman privata pier på fastlandet. Gratis te/kaffe. Samt genom gång av turen med guiden.

8:30 – 09:00: Avgång med speedboat till Similian öarna.

10:00: Ankomst till Donald Duck Bay  och njuting av bad i det kristallklara vattnet väntar. Samt en kort trek upp till den berömda Sail Rock för den som vill.

11:00: Ankomst till Ba Ngu Bay. Här har ni möjligheten till fantastisk snorkeling.

12:00: Lunch : Thai Buffe med juice & lask.

13:30: Avgång till Payu Island där det ofta syns till både Sköldpaddor och Clown fiskar.

14:15: Ankomst till Mieng Island. Bada och sola på dessa underbara ständer så som Honeymoon Bay och Princess Bay.

15:15: Avresa från Similan Island

16:15: Ankomst till pier och transfer tillbaka till erat hotell.

Turen går alla dagar utan fredag mellan månaderna november – april (högsäsong). Upphämtning från ditt hotel.

 

 

Viktigt info


Turen är varje dag, men bara från november till april
Ovanstående pris är baserat på att turen genomföres tillsammans med andra
Barn upp till 11 år
Medtag vänligen: kamera, solskyddsmedel, badkläder, torra kläder, myggmedel

 

Pris inkluderar


TransportEngelsktalande lokal guide
LunchSnorkling gear