Hetaste resmålen

Favoriterna Thailand och Kanarieöarna kommer även under nästa år att vara de hetaste resmålen, spår de svenska resebolagen. Men det finns också andra destinationer som kommer att vara populära under 2017 så som Vietnam som är på stark uppsving.

Träning på semester

Hotell som har en bra träningsanläggning blir stadigt viktigare for våra skandinaviska gäster, då det är viktigt att semestern skall vara mer och mer aktiv. De mest populära träningsformer är allt från Thaiboxning, Yoga kurser och styrketräning blir mer och mer viktigt.

Koh Chang Fitness

Koh Chang Fitness

 

På Asia Evolution tour mest populära destinationer som är Koh Lanta & Koh Chang finns det bra gym möjlighter både på hotellen samt på fristående gym

Mer info Koh Lanta Gym / http://www.lantagym.com/Fitness_Center.asp
Mer info Koh Chang Gym / http://www.kohchangfitness.com/

Detox Thailand

Yoga kurser erbjuds på många av de större hotellen. På Koh Chang finns det även ett välkänt Welness spa med både olika detox program samt yoga kurser. The Spa Koh Chang  ligger lungt belägget på den östra och mer lunga sidan av Koh Chang.
Mer information hittar ni på http://www.thespakohchang.com/

Thaiboxning
För den som vill prova på Thaiboxning som träningsform så finns det på bägge öarna bra möjligheter med både grupp träning eller privata kurser för den som är intresserad.
Mer info; http://www.kcthaibox.com/en/