Bangbao till Kongkoi Beach på Koh Chang

Den södra delen av Koh Chang på moped. Filmen är gjord av praktikanter som jobbade på vårat kontor på Koh Chang hösten 2014.

 

Koh Chang är fortfarande relativt orörd. Storsta anledningen till det är national park statusen Koh Chang har. På videon Bangbao till Kongkoi Beach på Koh Chang ser ni sodra delen precis efter Bang Bao ända ner till Kongkoi Beach.

BangBao

Bang Bao är en gammal fiskeby som nu till stor del utvecklats  populär destination på Koh Chang . Byn består till största del av en lång pir som ligger mitt i en stor bukt. Det finns massor av butiker som säljer allt från T -shirts, målningar och solglasögon till färsk fisk. Det finns också några utmärkta fiskrestauranger här som kommer till sin rätt när solen går ner över bukten .Vid piren finns flera dyk butiker , en polisstationden och 7 – Eleven-butik . Många av öns båtturer avgår härifrån samt båtar till Koh Mak , Koh Wai och Koh Kood . Om du går hela vägen till slutet av piren hittar du en relativt nybygg fyr.

 

KongKoi Beach

Om du letar efter en lugn strand, är detta platsen att besöka! Vacker strand med massor av enkla beach restauranger som serverar bra mat. Det finns även tillgång solstolar. Som annars är väldigt sällsynt på hela Koh Chang.